Skip to main content

Versterking gezocht!

GIST is een bistro-restaurant in het Dwaalgebied in Tilburg, sinds mei 2023 geopend. Voor ons staat gewoon lekker eten en drinken centraal: een gezellige plek waar we gerechten en wijnen serveren waar we zelf enthousiast van worden. We werken met veel plezier samen met lokale leveranciers om ons wekelijks wisselende menu te vullen met seizoensgroenten en vis en vlees uit Nederland met een duurzame oorsprong. We nemen onze gasten dan ook graag mee in de oorsprong van deze producten. GIST telt 28 zitplaatsen, deze grootte is wat ons betreft perfect voor een persoonlijke benadering van onze gasten en het bieden van persoonlijke service. Geen toeters en bellen, maar een fijne plek om te bezoeken én te werken.

Op dit moment zijn we vijf dagen in de week geopend, maar dit willen we graag uitbreiden naar zeven dagen. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die ons enthousiaste team willen komen versterken om dit mogelijk te maken. Lees gauw verder voor meer informatie! Staat er geen vacature tussen die helemaal aan jouw eisen voldoet, maar zou je het wél leuk vinden om bij ons te komen werken? We kijken graag wat er mogelijk is, dus schroom niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact op

Vacature sous-chef

In de keuken zijn wij op zoek naar een ervaren (aankomend) sous chef. De kleine keuken van GIST is een dynamische keuken, we staan nooit stil. Binnen de kaders van onze mogelijkheden zoeken we de grenzen op. Het aanbod van verse en lokale producten is leidend. Eerlijk en oprecht eten met liefde en toewijding bereid en bedacht. In de nieuwe rol van souschef heb je meerdere dagen per week de leiding over de keuken. Je hebt veel invloed op de totstandkoming van de wekelijks wisselende menukaart. Hierin spelen groenten een centrale rol, aangevuld met vis en vlees van Nederlandse bodem.

Wat verwachten we in deze functie?

  • Jij leeft voor eten
  • Je hebt ervaring in een verantwoordelijke rol
  • Je bent betrokken bij de ervaring die gasten hebben en vormt een brug tussen keuken en bediening
  • Je wordt enthousiast van de mogelijkheid om wekelijks invloed te hebben op een constant veranderende menukaart
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en de capaciteit om goed de leiding te dragen over de keuken
  • Je loopt niet weg van een uitdaging en de constante verandering biedt jou de ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten
  • Je wordt blij van veel inhoudelijke afwisseling en diversiteit

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een vierdaagse werkweek
  • Een afwisselende, uitdagende baan waarin veel ruimte is voor creativiteit en de mogelijkheid om je eigen ideeën uit te voeren
  • Dankzij het kleine team waarin je werkt ben je van A tot Z betrokken bij alle werkzaamheden in de keuken
  • Een centrale rol in een fijn, gemotiveerd en enthousiast team waar we elkaar goed kennen
  • Mogelijkheden tot training en ontwikkeling
  • We denken graag mee in het creëren van mogelijkheden voor je wensen en ambities

Denk jij dat deze functie goed bij jou past? We kijken ernaar uit om kennis te maken! Neem contact op met Niek via info@gisttilburg.nl.

Vacature zelfstandig werkend kok

In de kleine keuken van GIST gebeurt veel door de wekelijks wisselende menukaart, waardoor het een dynamische keuken is die altijd in beweging is. Hierin spelen groenten een centrale rol, aangevuld met vis en vlees van Nederlandse bodem. We zijn op zoek naar versterking in de keuken: een kok die samen met ons de kwaliteit van ons restaurant op peil houdt en met liefde voor het vak met ons mee wil werken. Binnen de kaders van onze mogelijkheden zoeken we de grenzen op. Het aanbod van verse en lokale producten is leidend. Eerlijk en oprecht eten met liefde en toewijding bereid en bedacht. In de nieuwe rol van zelfstandig werkend kok werk je samen met je collega in de keuken en ben je dus nauw betrokken bij alle werkzaamheden in de keuken.

Wat verwachten in deze functie?

  • Jij wordt enthousiast van eten en veel inhoudelijke afwisseling en diversiteit in je werkzaamheden
  • Je hebt ervaring in het koksvak
  • Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij de ervaring die gasten hebben
  • Je wordt enthousiast van de mogelijkheid om wekelijks mee te denken over een constant veranderende menukaart
  • De constante verandering in de menukaart biedt jou een leuke uitdaging

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een vierdaagse werkweek
  • Een afwisselende, uitdagende baan waarin veel ruimte is voor creativiteit
  • Dankzij het kleine team waarin je werkt ben je van A tot Z betrokken bij alle werkzaamheden in de keuken
  • Een centrale rol in een fijn, gemotiveerd en enthousiast team waar we elkaar goed kennen
  • Mogelijkheden tot training en ontwikkeling
  • Diverse doorgroeimogelijkheden in een jong bedrijf wat volop in ontwikkeling is
  • Contracturen in overleg (32 tot 38 uur)

Wil jij deze functie graag invullen? We kijken ernaar uit om elkaar te leren kennen en drinken graag een kop koffie met je! Neem contact op met Niek via info@gisttilburg.nl.

Menu
Over ons
Lunch
Diner
Contact

Bistro-restaurant GIST
Langestraat 65
5038 SC Tilburg
T: 013 822 81 82
E: info@gisttilburg.nl