Skip to main content

Dinermenu

Onze menukaart is gebaseerd op het aanbod van lokale leveranciers, zoals GroeiTuin013. Seizoensproducten spelen dan ook de hoofdrol in de keuken, de menukaart wisselt daarom regelmatig.

Gerechten hebben het formaat van een tussengerecht. We adviseren twee à drie gerechtjes per persoon.

    Snacks

    Desembrood van Patissier Niels | zeewierboter
    6,5
    Tartelette | spruitjes | Tilburgse Ouwe
    3,4
    Panisse | Hollandse garnaal | bieslook | vanaf 2 stuks
    4,2
    Boerenkool | aardpeer | koffie
    7
    Wild eendenboutje | honing | dukkah | vanaf 2 stuks
    4,2

    Gerechten

    Leng | kefir | codium
    13,5
    Koolrabi | mandarijn | Oost-Indische kers
    11
    Sjalot | ui | zwarte knoflook
    11
    Andijvie | ansjovis | beurre noisette
    11,5
    Schorseneer | paddenstoel | lavas
    13
    Buitengewoon varken | wonton | bouillon
    15
    Spitskool | mosterd | zuurkool
    13
    Pompoen | chili | pinda
    12,5
    Friet | mayonaise
    5,5

    Na

    Pistache | citroen | kataifi
    10
    Peer | sesam | limoen
    9
    Hollandse kazen | appel | 3 tot 10 kazen
    3,9 p.s.

    Bij de koffie

    Speculaas | parfait | pompoen | vanaf 2 stuks
    3,6

    Let op: de menukaart kan variëren op basis van het versaanbod van leveranciers.

    Allergieën? Vraag ons naar informatie over de allergenen in onze gerechten.

    Op zoek naar een leuk cadeau? Denk dan eens aan een cadeaubon van GIST!

    Menu
    Over ons
    Lunch
    Diner
    Contact

    Bistro-restaurant GIST
    Langestraat 65
    5038 SC Tilburg
    T: 013 822 81 82
    E: info@gisttilburg.nl