Skip to main content

Dinermenu

Onze menukaart is gebaseerd op het aanbod van lokale leveranciers, zoals GroeiTuin013. Seizoensproducten spelen dan ook de hoofdrol in de keuken, de menukaart wisselt daarom regelmatig.

Gerechten hebben het formaat van een tussengerecht. We adviseren twee à drie gerechtjes per persoon.

    Snacks

    Desembrood van Patissier Niels | kastanjeboter
    6,5
    Eitje | piccalilly | aardappel | vanaf 2 stuks
    4
    Tartelette | rode biet | geitenyoghurt | vanaf 2 stuks
    3,4
    Bacalao | piment d'espelette | aioli | vanaf 2 stuks
    4,2
    GroeiTuin013 varken | rillette | brioche
    9,5

    Gerechten

    Leng | kefir | codium
    14
    Koolrabi | mandarijn | Oost-Indische kers
    11
    Sjalot | ui | zwarte knoflook
    11
    Noordzeekrab | zuurdesembrood
    18
    Boerenkool | aardpeer | groentejus
    12,5
    Schorseneer | paddenstoel | lavas
    13
    GroeiTuin013 varken | wisselend gerecht
    ?
    Aubergine | katsu | chili
    11
    Friet | mayonaise
    5,5

    Na

    Pistache | citroen | kataifi
    10
    Peer | sesam | limoen
    9
    Hollandse kazen | appel | 3 tot 10 kazen
    3,9 p.s.

    Bij de koffie

    Speculaas | parfait | pompoen | vanaf 2 stuks
    3,6

    Let op: de menukaart kan variëren op basis van het versaanbod van leveranciers.

    Allergieën? Vraag ons naar informatie over de allergenen in onze gerechten.

    Op zoek naar een leuk cadeau? Denk dan eens aan een cadeaubon van GIST!

    Menu
    Over ons
    Lunch
    Diner
    Contact

    Bistro-restaurant GIST
    Langestraat 65
    5038 SC Tilburg
    T: 013 822 81 82
    E: info@gisttilburg.nl